Siyonist İsrail Gazetesi Bir Kez Daha İsrail’in Suriye’de Teröristleri Desteklediğini İtiraf Etti

  • 20 Şubat 2018
  • 1.109 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Gazetesi Bir Kez Daha İsrail’in Suriye’de Teröristleri Desteklediğini İtiraf Etti

Siyonist Haarets gazetesinin verdiği haberde, Soykırımcı İsrail rejiminin İranın bölgedeki nüfuzunun yayılmasının engellenmesi iddiasıyla Suriye’de teröristleri desteklediğini yazdı.

Siyonist basını Haarets gazetesinin yayınladığı makalede, Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esadın girişimleri ve Amerikanın bölgeye yönelik müdahalerinin azalmasını dikkate alarak, İsrailin Golan tepelerindeki siyasetlerinde temel değişiklikler yapmak zorunda kaldığını yazdı.

Soykırımcı İsrail rejimi yetkililerinin, Beşar Esadın Suriyede Golan tepelerinin işgal altındaki diğer bölgelerinin denetimini ele geçirmek için çaba harcayacağını ve bu girişimin İsrail ile sınır bölgesi üzerindeki hakimiyetin önem taşımasından dolayı gerçekleşmekte olduğunu yazdı.

Suriye gelişmeleri uzmanı Elizabet Sorkof, yediden fazla terör örgütünün Suriyede işgal altındaki Golan tepelerinde İsrailden silah, mühimmat ve mali yardımlar aldıklarını dile getirdi.

Soykırımcı İsrail rejiminin Suriyedeki tekfirci terör örgütlerini desteklerken bu örgütlere mensup yaralı teröristleri işgal altındaki Filistindeki hastanelerde tedavi ettiği bildiriliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.