Siyonist İsrail Güçleri, Bu Sabah Ramallah’ta Filistinli Bir Genci Şehid Etti

  • 14 Haziran 2015
  • 938 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri, Bu Sabah Ramallah’ta Filistinli Bir Genci Şehid Etti

Ramallah’ın kuzeyindeki Kefer Malik beldesinde bu sabah (14 Haziran Pazar) işgal güçleriyle Filistinliler arasında yaşanan çatışmalar sırasında Filistinli bir genç şehit oldu.

Sabah saat 05:00 civarında beldeye baskın düzenleyen işgal güçleriyle belde sakinleri arasında çatışma çıktı. Çatışmalar sırasında 21 yaşındaki Abdullah Iyad Ğanayim isimli gencin şehit olduğu ifade edildi.

Görgü tanıkları, şehit gencin beldedeki çatışmalar sırasında kurşunlardan gizlenmek amacıyla bir duvarın arkasına saklandığını fakat devriye araçlarının duvarı itekleyerek gencin üzerine yıktıklarını ve devriye araçlarından birinin de Ğanayim’in üzerine devrildiğini söyledi.

İşgal güçlerinin yaklaşık iki saat boyunca ambülansların Filistinli gence ulaşmasına engel olduğunu kaydeden görgü tanıkları, Abdullah Iyad Ğanayim’in kan kaybı nedeniyle şehit olduğunu ifade etti.

Filisgtinli gencin cesedinin saat 07:30’da enkazın altından çıkarıldığı ve Ramallah’taki devlet hastanesi morguna kaldırıldığı bildirildi.

Şehit Abdullah Iyad Ğanayim’in işgal zindanlarında bir buçuk yıl tutulduktan sonra henüz bir ay önce özgürlüğüne kavuştuğu öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.