Siyonist İsrail Güçleri El-Arrub Mülteci Kampı Yakınlarında Bir Filistinliyi Şehit Etti

  • 15 Nisan 2016
  • 738 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri El-Arrub Mülteci Kampı Yakınlarında Bir Filistinliyi Şehit Etti

El-Halil’in kuzeyindeki El-Arrub Mülteci Kampı yakınlarında bu akşam (14 Şubat Perşembe) bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddia edilen Filistinli eski bir esir işgal güçlerinin açtığı ateşle şehit oldu.

İşgal güçleri Kudüs’te de yanlarında bıçak taşıdıkları iddiasıyla iki çocuğu gözaltına aldı.

Filistin Kızılayı, 50 yaşındaki İbrahim Berazeiyye El-Arrub Mülteci Kampı yakınlarında bir işgal askerini bıçaklama girişiminde bulunduğu iddiasıyla işgal askerlerinin doğrudan üzerine ateş açmaları sonucu şehit olduğunu açıkladı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, işgal güçlerinin hiç kimsenin Berazeiyye’nin yanına yaklaşmasına izin vermediğini ve cesedini şu ana kadar Filistinlilere teslim etmediğini söyledi.

İşgal güçlerinin Gush Etzion Yahudi Yerleşkesi yakınlarında bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla Filistinli bir genç kızın peşine düştüğü ve teslim olmasını istediği, genç kızın gözaltına alınıp alınmadığının henüz öğrenilemediği ifade edildi.

İşgal güçlerinin bugün ayrıca Kudüs’ün Eski Belde semtinde 12 yaşlarında Filistinli iki çocuğu sergiledikleri şüpheli davranışlar üzerine gözaltına aldığı ve çocukların üzerinden üç bıçak ile veda mektubu çıktığı öne sürüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.