Siyonist İsrail Güçleri El-Halil ve Cenin’de Bir Genci Şehid Etti ve Birini Ağır Yaraladı

  • 11 Aralık 2015
  • 931 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri El-Halil ve Cenin’de Bir Genci Şehid Etti ve Birini Ağır Yaraladı

Siyonist işgal güçleri bugün öğleden sonra El-Halil şehrinin kuzeyinde yer alan Halhul Kavşağı yakınlarında Filistinli genci şehit ederken, Cenin’de de kendilerine ateş açtığı iddiasıyla bir genci ağır yaraladı.

İşgal rejimindeki Walla sitesi konuyla ilgili verdiği haberde, kavşakta bulunan askerlere yönelik araçlı eylem gerçekleştirmek isteyen Filistinli gencin askerler tarafından vurularak öldürüldüğünü belirtirken, askerlerden ölen veya yaralanan olmadığını iddia etti.

Bölgede bulunan görgü şahitleri ise olaydan sonra ambulansla ilk yardım ekibinin bölgeye geldiğini ve askerlere müdahale ettiğinin tahmin edildiğini söyledi.

Aynı saatlerde işgal güçleri Cenin şehrinin kuzeyinde yer alan El-Celme askeri kontrol noktasında da kendilerine ateş açtığı iddiasıyla Filistinli bir genci ağır yaraladı.
Haberi veren işgal rejimindeki kaynaklar, askerlerin kendilerine ateş açtığı iddiasıyla bölgede bulunan Filistinli gence ateş ettiklerini belirtti.

Filistinli kaynaklar ise işgal askerlerinin ateşiyle yaralanan gencin olay yerinden çekilmeyi başardığını bildirerek, gencin şu anda hastanede tedavi gördüğünü ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.