Siyonist İsrail Güçleri Eylem Yapmaya Niyetlendiği İddiasıyla Filistinli Genci Şehit Etti

  • 17 Aralık 2015
  • 749 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Eylem Yapmaya Niyetlendiği İddiasıyla Filistinli Genci Şehit Etti

Siyonist işgal rejimindeki askeri kaynaklar, işgal güçlerinin bugün sabah Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyinde bulunan Havara askeri geçiş noktasında feda eyleminde bulunmak isteyen bir gencin askerler tarafından vurulduğunu belirttiler.

İşgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesi internet sitesinde verdiği haberde, işgal güçlerinin bugün (17 Aralık Perşembe) Havara askeri geçiş noktasında bir feda eylemini başarısız kıldıklarını duyurdu.

Gazete, eylem yapmak isteyen gence fırsat vermeyen askerlerin kendisine ateş açtıklarını belirtirken, Siyonist kaynaklarla Filistinli kaynaklar işgal güçlerinin ateş açması sonucu Filistinli gencin olay yerinde şehit olduğunu ifade ettiler.

Görgü şahitleri ise, işgal askerlerinin kendilerinden metrelerce uzaklıkta bulunan ve yerinde duran Filistinli genci vurduklarını söylediler.

Görgü şahitleri, askerlerden uzakta bulunan gence doğru giden bir devriye aracındaki askerlerin yersiz ve gerekçesiz bir şekilde genci vurup şehit ettiklerini ifade ettiler.

Filistinli kaynaklar, vurulan gence ambulans ve sağlık ekiplerinin ulaşmalarını engelleyen işgal güçlerinin herhangi bir gerekçe olmaksızın genci şehit etme niyetlerini ortaya koyduğunu kaydettiler.

Siyonist Başbakan’ın eylem hazırlığındaki Filistinli gençlerin vurulmasıyla ilgili talimatından sonra işgal askerleri en küçük bir şüphede bile Filistinli gençlere ateş edip yargısız infaz ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.