Siyonist İsrail Güçleri Filistinli Genci Öldüresiye Dövdü

  • 10 Mart 2018
  • 1.114 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Filistinli Genci Öldüresiye Dövdü

Hiçbir insani ve ahlaki değeri gözetmeyen ve Filistinlilere insanlık dışı muamelelerde bulunan işgal güçleri Beytlahim’in güneyinde yer alan El-Ma’sara köyünde saldırdığı Filistinli genç Cihad Zevahire’yi öldüresiye dövdü.

Dayak neticesinde Filistinli gencin vücudunda kırıklar meydana geldiği belirtildi.

Filistin tv muhabirine bilgi veren kaynaklar, işgal güçlerinin insanlık dışı saldırılarına maruz kalan ve vücudunda kırıklar meydana gelen Filistinli gencin tedavi için Beyt Cala Devlet Hastanesine kaldırıldığını bildirdi.

Cihad Zevahire’nin kardeşi Cevad Zevahire yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin Beytlahim’in güney kesiminde bulunan köylerin toprakları üzerinde inşa edilen Efrat yerleşkesi dönemecinde gözaltına aldığı kardeşine dipçiklerle vurmaya başladığını belirterek, saldırı sonucu kardeşinin omurlarında kırıklar meydana geldiğini söyledi.

Yaptıkları sorgulanmayan, hesaba çekilmeyen, kendilerini hukukun üzerinde gören Siyonist işgal ordusu askerleri Filistinli gençleri azarlamakta, darp etmekte, infaz etmekte ve zindana atmaktadırlar. Dünyanın kör ve sağır kesilmesi canilerin cinayetlerine ve barbarlıklarına yenilerini eklemelerine neden olmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.