Siyonist İsrail Güçleri, Golanlı 3 Genci Daha Tutukladı

  • 25 Haziran 2015
  • 789 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri, Golanlı 3 Genci Daha Tutukladı

İsrail işgal güçleri, İsrailli medya organlarının bildirdiğine göre, Nusra Cephesi teröristlerini desteklemesi ve yaralılarını hastanelerine taşımasına karşı gelen Golanlı vatandaşlar hakkındaki gelişigüzel tutuklama hamlelerini sürdürdü, dün gece de 3 genci tutukladıklarını ifade etti.

İşgalci İsrail güçleri iki gün öncesinde Golan’ın Mecdel Şems Köyünde baskıcı histerik hamleleri dahilinde, direnen ahalinin saflarında gelişigüzel tutuklama hamleleri başlatmış, evlere baskınlar düzenlemiş ve içlerini yağmalamıştı.

İsrailli 2. Kanal elektronik sitesinde, İsrailli polis güçlerinin dün gece Suriye’nin Golan’ında bir kaç köyü bastığını ve 3 genci tutukladığına işaret ederek bu tutuklanan gençlerin İsrail ambulans aracına saldırı olayına katıldıkları gerekçesiyle iki gün önce tutukladıkları 9 kişiye katılmış oldular.

Suriye’nin İsrail işgali altındaki Golan topraklarında yaşayan vatandaşlardan bir grup bir kaç gün önce, Kaide Örgütünün Suriye kolu Nusra Cephesinden yaralı 2 teröristi taşıyan işgalci İsrail askerlerine ait bir ambulans aracının yolunu Cebel el Şeyh-Mecdel Şems yolundan geçişi esnasında kesmiş, ağır yaralı tekfirci teröristlerin ölmesine yol açmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.