Siyonist İsrail Güçleri Kudüs’te Filistinli Bir Genci 7 Kurşunla Şehid Etti

  • 04 Ekim 2015
  • 842 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Kudüs’te Filistinli Bir Genci 7 Kurşunla Şehid Etti

İşgal güçleri bu sabah (4 Ekim Pazar) erken saatlerde işgal altındaki Kudüs’ün Babu’l-Amud bölgesi yakınlarında Yahudi yerleşimcilere yönelik bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğunu iddia ettiği Filistinli genci 7 kurşunla şehit etti.

Kudüs’teki yerel kaynaklar, işgal güçlerinin El-İseviyye köyü sakinlerinden 19 yaşındaki sporcu Fadi Alvan’a doğrudan ateş açtığını ve Filistinli gencin olay yerinde şehit olduğunu bildirdi.

Olayla ilgili video görüntülerine göre, işgal güçleri Fadi Alvan’a yedi el ateş ederken onlarca Yahudi yerleşimci şehit gencin etrafında toplanarak “Araplara ölüm” sloganları attı.

İşgal polisi, Filistinli gencin 15 yaşında bir Yahudi yerleşimciyi bıçakladığını ve kaçmaya çalıştığını, işgal polisinin eylemci gencin peşine düşerek arkasından ateş açtığını ve öldürdüğünü, yaralı Yahudi yerleşimcinin ise hastaneye kaldırıldığını ve durumunun iyi olduğunu iddia etti.

Onlarca Yahudi yerleşimci dün geceden bu yana Kudüs’ün çeşitli mahallelerine baskında bulunarak Filistinlilere ait araçlara ve evlere saldırdı. Caddelerde gruplar halinde dolaşan Yahudi yerleşimciler Araplar ve Müslümanlar aleyhinde sloganlar attı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.