Siyonist İsrail Güçleri Kudüs’te Filistinli Üç Çocuğu Gözaltına Aldı

  • 09 Mayıs 2016
  • 754 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Kudüs’te Filistinli Üç Çocuğu Gözaltına Aldı

İşgal güçleri dün akşam (8 Mayıs Pazar) Kudüs’te iki farklı olayda Filistinli üç çocuğu gözaltına aldı. Filistinli yaşlı bir adama Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma cezası verirken bir başkasının da uzaklaştırma cezasını uzattı.

Kudüs Enformasyon Merkezi, Arap kılığına giren işgal askerlerinin Filistinli iki çocuğu Et-Tur beldesindeki Selman El-Farisi Caddesi’nde gözaltına aldığını söyledi.

Arap kıyafetleri giyerek Filistinli gençlerin ve çocukların arasına sızan işgal askerlerinin bu şekilde birçok genci ve çocuğu gözaltına aldığı bildirildi.

İşgal güçleri dün akşam ayrıca Ömer Remzi Ez-Zeanin isimli Filistinli çocuğu Kudüs’ün Eski Belde semtindeki evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. İşgal güçlerinin Ez-Zeanin’i kentteki bir sorgu merkezine götürdüğü ifade edildi.

Bu arada, işgal güçlerinin 60 yaşındaki Mervan Ahmed El-Heşlemun’a Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma cezası verdiği ve iki buçuk yıldır Mescid-i Aksa’ya girmesine izin verilmeyen Ekrem Eş-Şurfa’nın da yasağını davası sonuçlanıncaya kadar uzattığı belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.