Siyonist İsrail Güçleri Nablus’un Güneyinde Filistinli Bir Genci Şehit Etti

  • 17 Ocak 2016
  • 736 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Nablus’un Güneyinde Filistinli Bir Genci Şehit Etti

Nablus’un güneyindeki Havara kontrol noktası yakınlarında bugün (17 Ocak Pazar) Filistinli bir gencin bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu gerekçesiyle işgal askerleri tarafından şehit edildiği bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, askeri kulede bulunan işgal askerlerinden biri Filistinli gençten kuleye yaklaşmasını istedi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerinin Filistinli gence kuleye yaklaştığında ateş açtığını ve ağır yaralanan gencin olay yerinde şehit olduğunu açıkladı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, şehit gencin Cenin vilayeti sakinlerinden 19 yaşındaki Visam Mervan El-Kasravi olduğunu bildirdi.

İşgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahranot gazetesi ise internet sitesinde konuyla ilgili yayınladığı haberde, işgal güçlerinin bıçaklı eylem gerçekleştirmek isteyen Filistinli bir gence ateş açtığını yazdı.

İşgal güçlerinin olayın ardından Havara kontrol noktasını her iki yönde de geçişlere kapattığı ve ilk yardım ekiplerinin yaralı gence ulaşmasına engel olduğu ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.