Siyonist İsrail güçleri şehidin evine baskın düzenleyerek ailesini sorguya çekti

  • 22 Şubat 2016
  • 747 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail güçleri şehidin evine baskın düzenleyerek ailesini sorguya çekti

İşgal güçleri bu sabah (22 Şubat Pazartesi) erken saatlerde Cenin kentinin güneyindeki Kabatya beldesini yeniden kuşatarak şehit Kusay Ebu’r-Rab’ın ailesine ait eve baskın düzenledi ve evin ölçülerini aldı. İşgal güçlerinin beldede daha başka evlere de baskın gerçekleştirdiği ifade edildi.

Kaynaklara göre, işgal güçleri dün Nablus’un güneyindeki Beyta Kavşağı’nda bıçaklama eylemi girişimi sırasında şehit olan 17 yaşındaki Kusay Ebu’r-Rab’ın ailesine ait eve baskın düzenleyerek evde arama yaptı ve ev sakinlerini sorguya çekti.

İşgal güçlerinin beldenin tüm girişlerini kapattığını bildiren kaynaklar, bunun da beldenin on gün sonra yeniden kuşatılması anlamına geldiğini söyledi.

İşgal güçlerinin bu sabah ayrıca Batı Yaka’nın birçok bölgesine baskın düzenlediği, El-Halil’de Muneccid Eş-Şerif ve Muhammed Ahmed Adi’yi gözaltına aldığı, Şuheda Caddesi girişine şehit Hudeyl El-Heşlemun anısına dikilen anıtı kaldırdığı, Selfit’te Muhammed Semir Diriyye, Beytlahim’de Raslan Ebu Guveydir’i gözaltına aldığı, Ramallah yakınlarındaki Beytunya beldesinde esir Eyhem Sabah’ın evine baskın düzenlediği bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.