Siyonist İsrail İran’a asılsız suçlamalarını tekrarladı

  • 23 Ocak 2019
  • 1.417 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail İran’a asılsız suçlamalarını tekrarladı

Terör rejimi İsrail’in BM daimi temsilcisi Danny Danon, BM Güvenlik Konseyi’nin dün Ortadoğu konulu oturumunda yaptığı konuşmada, bu rejimin İran aleyhindeki asılsız suçlama ve iddialarını tekrarladı.

Terör rejiminin BM temsilcisi İran’ı teröre destek vermekle suçlarken, İran’ın bölgede istikrarsızlığa neden olduğunu iddia etti.

Terör rejimi temsilcisi, İran’ın mazlum Filistin halkı ve direnişine destek vermesini de eleştirerek, ‘Tahran, Batı Yaka’yı İsrail aleyhinde 4. cepheye dönüştürmek için çabalıyor’ iddiasında bulundu.

Danon, ayrıca geçen pazartesi günü Golan tepelerinden İsrail’in işgalindeki Golan’a atılan füzelerin İran’a ait olduğunu iddia etti.

Bu arada terör rejimi İsrail savaş uçakları pazartesi günü Suriye’nin başkentine saldırı düzenlerken Suriye hava savunma sistemleri sözkonusu füzelerin çoğunu havada imha ettiler.

SANA haber ajansına göre, Rusya savunma bakanlığı Suriye hava savunma sistemlerinin siyonist rejim İsrail füzelerinden 30 kadarını imha ettiğini bildirdi.

Suriye terör rejiminin saldırısına misilleme olarak İsrail’in işgalindeki Golan tepelerinde siyonist rejimin bir çok askeri mevzilerini füzelerle hedef aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.