Siyonist İsrail: IŞİD’in Suriye Ordusu karşısında hezimete uğramaması için bütün gücümüzü kullanacağız

  • 23 Haziran 2016
  • 959 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail: IŞİD’in Suriye Ordusu karşısında hezimete uğramaması için bütün gücümüzü kullanacağız

İsrail İşgal Ordusunda Askeri İstihbarat Kurumu Başkanı HerzlHalevi; IŞİD terör örgütünün Suriye Arap Ordusu karşısında hezimete uğramaması için İsrail’in bütün gücünü kullanacağını açıkladı.

Rusya Today Sitesi dün yayınladığı haberde Halevi’ninHerzliya’da düzenlediği konferansta yaptığı konuşmada IŞİD terör örgütünün Suriye Arap Ordusu karşısındaki kayıplardan dolayı kaygı duyduğunu dile getirerek IŞİD terör örgütünün hezimete uğramaması için gerekirse İsrail’in var olan bütün gücünü kullanacağını belirttiğini aktardı.

Ayrıca edinilen bilgilere göre İsrail IŞİD terör örgütünü sadece siyasi ve propaganda ile değil fiili olarak askeri ve silah desteği sağlamak için yöntem arayışına girdi.

Bilineceği üzere İsrail, Suriye’de yaşanmakta olan krizin çıktığı ilk günden itibaren “Muhalefet” olarak tanımlamayı uygun gördüğü bütün terör güçlerine destek yapmaya başlamıştı. Nusra Cephesi terör örgütü ile direk bağlantısını gizleme gereği görmeden açıkça destek verdi ve bu desteğini sürdüreceğini ilan etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.