Siyonist İsrail İstihbaratı Baskınlara Karşı Çıkanların Görüntülerini Kaydediyor

  • 04 Ocak 2016
  • 795 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail İstihbaratı Baskınlara Karşı Çıkanların Görüntülerini Kaydediyor

Yahudi yerleşimcilerden bir grup bu sabah (4 Ocak Pazartesi) Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlerken, işgal istihbaratı görevlilerinin Filistinliler gibi giyinerek Mescid-i Aksa’da baskınlara karşı nöbet tutanların arasına karıştıkları ve çekim yaptıkları bildirildi.

Quds Press Haber Ajansı, 14 Yahudi yerleşimcinin işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında El-Mağaribe Kapısı’ndan geçerek Mescid-i Aksa’ya girdiğini ve avluda dolaştığını, soğuk havaya rağmen sabah saatlerinden bu yana Mescid-i Aksa’da bulunan cemaatin yüksek sesle tekbir getirerek baskını protesto ettiğini ifade etti.

Mescid-i Aksa bekçilerinin bildirdiğine göre, işgal istihbaratından bir subay Filistinliler gibi giyinerek baskına tepki gösteren cemaatin arasında dolaşarak Yahudi yerleşimcileri protesto edenleri kameraya kaydetti.

İşgal güçleri, öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı zaman diliminde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen Yahudi yerleşimcilere Mescid-i Aksa’ya girdikleri andan itibaren sıkı bir şekilde koruma altına alıyor.

Yahudi yerleşimcilere baskınları sırasında eşlik eden işgal güçleri, baskınlara karşı çıktıkları için isimleri kara listeye alınan Filistinli kadın aktivistlerin Mescid-i Aksa’ya girmelerine de izin vermiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.