Siyonist İsrail Ordusu: İran Lübnan’da Füze Üretim Fabrikası Kurdu

  • 29 Ocak 2018
  • 900 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Ordusu: İran Lübnan’da Füze Üretim Fabrikası Kurdu

Siyonist Rejim Ordusu Sözcüsü yine, Lübnan yetkililerinin gevşekliği sonucu İran’ın Lübnan’da füze üretim fabrikası kurduğunu iddia etti.

Siyonist Rejim Ordusu Sözcüsü Ronen Manelis, bu rejimin yetkililerinin iddialarının devamında, İran ve Hizbullah’ın Lübnan’da füze üretim fabrikası kurduğunu iddia etti.

Manelis Lübnanlıları uyararak şu iddialarda bulundu: ‘Lübnan yetkililerinin gevşekliği sonucu, bu ülke büyük bir füze fabrikası haline geldi. Konu sadece silah ve para transferi ya da danışmanlık değil, İran Lübnan’da yeni bir -İran-Lübnan- şubesi açmıştır.’

Siyonist Rejim bu iddiaları ilk kez gündeme getirmiyor. Bu Rejim en son geçen yıl Temmuz ayında da bu iddiaları tekrarlamış, İran ise bu söylentilerin asılsız olduğunu belirterek reddetmişti.

2017 yılı Temmuz ayında Yediot Aharonot haber sitesi bne IntelliNews Haber sitesinden naklen, İran’ın Lübnan Hizbullah’ı için silah üretim fabrikası kurmak üzere olduğunu ve bu silah üretim fabrikasının İsrail’in hava saldırılarından güvende kalmak için yerin 50 metre derinliğinde kurulduğunu açıkladı.

Bu Siyonist Haber Sitesi, bu fabrikalardan birinin Beka’nın doğusundaki Hermel bölgesinde, Fatih-110 yüzeyden yüzeye füzelerinin üretimi için olduğunu iddia etti.

Siyonist Rejim Ordusu Sözcüsü iddialarının devamında şunları söyledi: ‘Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, böylesi bir terör örgütüne (Hizbullah’a) meşruluk verdi. Mişel Avn, Nasrallah’ın (Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah) varlığı doğrultusunda iş yapmayı zor olarak görüyor.

Güney Lübnan’da üç ya da dört evden biri, Hizbullah’ın ofisi, silah deposu ya da Hizbullah’la ilgili tahkimat mekanıdır ve İsrail ordusu bu mekanların nereler olduğunu bilmektedir ve gerekli olduğu takdirde onları hedef alacaktır.’

Siyonist Rejim Ordusu Sözcüsü Ronen Manelis, 2018 yılını Lübnan’ın deneme yılı olarak nitelendirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.