Siyonist İsrail Ordusunun Gazze’ye Düzenlediği Hava Saldırısında 3 Kişi Yaralandı ​

  • 25 Haziran 2018
  • 2.210 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Ordusunun Gazze’ye Düzenlediği Hava Saldırısında 3 Kişi Yaralandı ​

Filistin Sağlık Bakanlığı, işgal ordusunun bugün (24 Haziran Pazar) ikindi saatlerinde Gazze’nin doğusuna düzenlediği hava saldırısında üç Filistinlinin yaralandığını açıkladı.

İşgal ordusuna ait silahlı insansız hava araçları ikindi saatlerinde Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki El-Bureyc Kampı’nın doğusundaki dönüş kampı civarında bulunan bir grup gence iki füze attı.

Yerel kaynaklar, işgal ordusuna ait SİHA’nın gençlerin bulunduğu yere doğru iki füze attığını ve saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi.

İşgal ordusu bugün daha önce de Gazze Şeridi’nde bir araca hava saldırısı düzenlemişti.

İşgal ordusu sözcüsü, işgal ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyinde yangın çıkarıcı balonları uçuran gençlerin kullandığı bir araca hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

Gazze Şeridi’nden gönderilen balonlar ve uçurtmalar geçtiğimiz günlerde işgal altındaki topraklarda onlarca yangın çıkardı.

Filistinli gençlerin basit araç gereçlerle yaptığı ve kuyruğuna yanıcı madde bağlayarak sınırın diğer tarafına gönderdiği uçurtmalar ve balonlar işgalciler için kabus olmaya devam ediyor.

Uçurtmaların ve balonların çıkardığı yangınlar binlerce dönüm arazinin yanmasına yol açarken, işgal hükümeti başkanı Binyamin Netanyahu’nun uçurtmalar ve balonlar için “gerçek anlamda bir kabus” dediği ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.