Siyonist İsrail savaş uçakları Gazze’yi bombaladı

  • 13 Ocak 2019
  • 1.757 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail savaş uçakları Gazze’yi bombaladı

Terör rejimi İsrail ordusu savaş uçakları,dün gece Gazze’nin kuzeyinde yer alan üç noktaya roket ve hava saldırısı düzenledi.

Irkçı rejim İsrail savaş uçaklarının, Gazze kentinin doğusunda Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın gözlem noktası olarak kullandığı askeri bir mevziyi bombaladığı bildirildi.
İsrail ordusu bir süre sonra da Gazze kentinin doğusundaki Et-Tuffah Mahallesi’nde boş iki araziye roket saldırısı düzenledi.

Filistin sağlık kaynakları, terör rejimi saldırılarında herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı bilgisini verdi. Terör rejimi ordusundan da saldırılara ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Irkçı İsrail Yayın Kurumu’ndan bir süre önce yapılan açıklamada, siyonist İsrail’in güneyindeki “Sudot Negev” yerleşim bölgesindeki açık bir alana roket düştüğü kaydedilmişti. Roket atılması neticesinde herhangi bir yaralanma ve hasar olmadığı ifade edilmişti.Roket atılmasını Gazze Şeridi’ndeki Filistinli gruplardan üstlenen olmamıştı.

Bu arada Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Birlikleri, işgal ordusunun Özel Birlikleri’nden bir grubun Gazze’ye sızma girişimine karşı İzzettin Kassam Birlikleri’nin müdahalede bulunması suretiyle sızmanın engellenmesi ve “Keskin Kılıç Operasyonu” olarak adlandırılan operasyon hakkında bazı yeni ayrıntıları kamuoyuna duyurdu.

Kassam Birlikleri’nin sözcüsü Ebu Ubeyde dün (12 Ocak Cumartesi) akşam saatlerinde Gazze’de düzenlediği basın toplantısında, ‘işgal yönetimi direnişin gevşek davranacağını ve kendisinin bütün suçları karşısında sessiz duracağını sanıyordu’ diyerek dünya kamuoyuna Keskin Kılıç Operasyonu’nun bazı ayrıntıları hakkında bilgi vermek istediklerini söyledi.

Ebu Ubeyde basın toplantısında özetle şu bilgileri verdi: ”İsrail güçleri direnişe karşı dinleme cihazları yerleştirmek için Ocak 2018’de başlayarak Ekim 2018’e kadar çalışma yürüttü. Bundaki amacı Gazze’deki direniş elemanları arasındaki konuşmaları dinlemek amacıyla bir altyapı oluşturmaktı. Ancak direniş bunu birkaç kez boşa çıkardı.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.