Siyonist İsrail savaş uçakları Hama’ya saldırı düzenledi

  • 05 Eylül 2018
  • 1.494 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail savaş uçakları Hama’ya saldırı düzenledi

Suriye medyası dün gece verdiği haberde, siyonist rejim İsrail savaş uçaklarının Hama’nın batısına saldırı düzenlediklerini bildirdi.

Suriye ordusu da, sözkonusu saldırıya karşılık verildiğini bildirdi. Yerel kaynaklar, 5 İsrail füzesinin havada imha edildiğini bildirdi.

Bu arada Suriye ordusundan bir askeri kaynak Suriye hava güçlerinin dün akşam saatlerinde Lübnan’ın batısından Suriye hava sahasını ihlal eden düşman İsrail savaş uçaklarına karşı koyduklarını belirtti.

Askeri kaynak SANA’ya açıklamalarında düşman İsrail savaş uçaklarının Lübnan’ın batısından Suriye hava sahasını ihlal ederek alçak uçuşlarda bulunmaları ardından bir kısım mevkilere füzelerle saldırdıklarını belirtti.

Askeri kaynak düşman füzelerin çoğunun düşürülmesi ardından düşman savaş uçakların derhal geri kaçmalarına zorlandıklarını vurguladı.

Mısyaf Vatan Hastanesi Müdürü Mahir Yunus, işgalci İsrail saldırıları sonucunda hastaneye 2 vatandaşın şehit bedenleri yanı sıra 4 vatandaşın da yaralı olarak getirildiklerini ve gereken tedavinin yapıldığını söyledi.

Öte yandan terör rejimi İsrail 18 ayda Suriye’nin 200 bölgesinin hedef alındığını ve bu saldırılarda en az 800 füzenin atıldığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.