Siyonist İsrail sitelerine siber saldırılar düzenlendi

  • 04 Nisan 2018
  • 937 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail sitelerine siber saldırılar düzenlendi

İşgal rejimi siteleri dün gece yoğun bir şekilde siber saldırıya maruz kalırken, ele geçirilen sitelerin ana sayfalarında işgal güçlerinin Cuma günü Büyük Dönüş Yürüyüşü’ne ateş açmasını gösteren resimler yayınlandı.

İsrail sitelerine siber saldırı düzenleyenler sitelerin ana sayfalarına ayrıca İngilizce olarak “Kudüs Filistin’in başkenti… Şehitlerimizi unutmayacağız” yazdı.

Siber saldırıya maruz kalan siteler arasında işgal belediyelerine ait sitelerle İsrailli Öğretmenler Sendikası’nın sitesi ve İsrail Operası sitesinin de olduğu belirtildi.

İşgal rejimi kurumlarına ait sitelere girenlerin işgal güçlerinin aşırı şiddete başvurduğunu gösteren resimleri görmekle birlikte ezan sesi duyduğu kaydedildi.

İşgal güçleri geçtiğimiz Cuma günü Gazze Şeridi sınırında Toprak Günü’nün 42’nci yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Büyük Dönüş Yürüyüşü’ne ateş açtı.

Büyük Felaket (En-Nekbe)’nin yıldönümüne denk gelen 15 Mayıs’a kadar sürmesi beklenen barışçıl gösterilere işgal güçlerinin ateş açması sonucu şu ana kadar 19 Filistinli şehit oldu ve yüzlercesi de yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.