Siyonist İsrail Suriyeli muhalif teröristlerle işbirliğini geliştirdi

  • 30 Mayıs 2016
  • 766 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Suriyeli muhalif teröristlerle işbirliğini geliştirdi

Siyonist İsrail medyası, İsrail ordusunun, Suriye topraklarında Suriyeli silahlı muhaliflerle daha fazla irtibat sağlamak için yeni bir birim oluşturduğunu bildirdi.

İRNA’nın el-Ahd haber sitesine dayanarak verdiği habere göre, İsrail Kanal2 televizyonu verdiği haberde, İsrail’in kurduğu yeni birim, İsrail ordusu ile Suriye topraklarında terörist gruplar arasında ilişkilerin daha hızlı ve kapsamlı olmasını sağlıyor ve Suriye’de yaralanan teröristlerin derhal işgal altındaki Filistin topraklarında İsrail hastanelerinde tedavi edilmelerini kolaylaştırıyor.

Sözkonusu televizyon kanalı, kurulan yeni birimin en önemli görevinin, Suriye topraklarındaki gelişmeleri daha iyi kontrol edebilmek olduğunu bildirdi.

Yediot Ahronot gazetesi de, Suriye’de terör ve savaşı provoke etme ve destekleme amaçlı söz konusu iletişim biriminin, İsrail otoriteleri ile muhtelif isimler altında terör estiren çeteler arasındaki bağlantıları pekiştireceğini, ama bunun yeni bir gelişme olmadığını, daha önceden de benzeri bir birimin olduğunu yazarken, İsrail ordusunun, 1976’dan beri Güney Lübnan’ın bazı yerleşimcileriyle irtibat halinde olduğunu ve bu irtibatın hala devam ettiğini ve bu şekilde İsrail’in işbirlikçilerine yardım ve destek verdiğini yazdı.

Suriye’de, işgal edilen Filistin toprakları ile sınırlarındaki silahlı muhaliflerden sözde Özgür Suriye Ordusu terör rejimi, İsrail’in her türlü desteğine sahip bulunuyor ve siyonist İsrail rejimiyle her türlü işbirliğinde bulunuyorlar.

(Bu arada işgalci İsrail’in Nusra Cephesi ve daha başka terör örgütlerle bağlantıları ve onlara desteği belgelerle kanıtlanmış durumdadır.)/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.