Siyonist İsrail: Suriye’nin Tayfur Havaalanına Düzenlediğimiz Saldırılar İran’a Mesajdır!

  • 10 Nisan 2018
  • 3.372 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail: Suriye’nin Tayfur Havaalanına Düzenlediğimiz Saldırılar İran’a Mesajdır!

Siyonist Rejim Askeri İstihbarat eski Başkanı, bu rejimin savaş uçaklarının Suriye’nin Tayfur Havaalanına düzenlediği saldırının İran’a mesaj olduğunu iddia etti.

Siyonist Rejim Askeri İstihbarat eski Başkanı Amos Yadlin, bu rejimin dün Suriye’nin Humus eyaletindeki Tayfur Askeri Üssüne düzenlediği saldırının hedeflerine değindi.

Yadlin şunları söyledi: ‘Suriye üssüne düzenlenen saldırı, iki hedefi gerçekleştirmek içindi; İran’ın faaliyetlerini engellemek ve İsrail’in kimyasal silah kullanılması konusunda tepkisiz olmadığını ifade etmek!

Tayfur Havaalanına düzenlenen saldırı, İran’a, İsrail hava kuvvetlerinin Suriye topraklarında İran’ın askeri varlığına izin vermediği mesajını verdi. İran, Suriye’de askeri üs kurmak istiyor ve bu, peşinde olduğu bir hedef ama İsrail ordusunun görevi, İsrail’i tehdit eden bu tehlikeyi uzaklaştırmaktır.

İsrail ordusu, Suriye ordusuna kimyasal silahlar kullanarak Suriye bölgelerindeki nüfuzunu genişletme izni vermeyecektir. Bu saldırının amacı, Suriye Rejimi tarafından kimyasal silah kullanılmasına bir tepkidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. ilm dedi ki:

    Siyonist ideal yani masonlar her dinden bir inanç ekseninde buluşuyor birbirlerine dünya genelinde destek faaliyetleri …Allah kim inancın da daha samimi ise onu üstün kılar ..sanırım siyonist ideal için geçerli olmuş müslümana düşen kıssadan hisse..
    Yahudiler özellikle israilli internette birkaç yabancı dil bilerek bu dillerden biri Türkçe
    Sosyal medya da aktif.. vakti zamanında bir alim gelecek savaş “kalem” ile olacak dedi
    Yukarıda ki beyefendi görünümlü general erkek egemen iktidar üzerinden savaş söylemi dile getirmekte.. insanın içinden dışarı yansıyan vahşet erkek egemen iktidar altında her daim ezilen kadın çocuk yaşlı masumları helak etmekte.. acı tablo..

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.