Siyonist İsrail Tanklarının Ateş Açması Sonucu Gazze Sınırında İki Kişi Yaralandı

  • 04 Aralık 2015
  • 727 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Tanklarının Ateş Açması Sonucu Gazze Sınırında İki Kişi Yaralandı

Gazze sınırında mevzilenmiş olan işgal askerlerinin bugün (4 Aralık Cuma) sabah saatlerinde sınıra yakın bölgeye ve evlere tank ateşi açması sonucu Gazze’nin güneyinde bulunan Han Yunus şehrinin doğu kesimindeki El-Fehari Mahallesinde iki kişinin yaralandığı belirtildi.

Görgü şahitlerinin verdiği bilgiye göre, işgal tanklarının Han Yunus şehrinin doğusunda bulunan ayırım noktasına yakın bulunan Ebu Ebsel Şerab’ın evi önünde bulunan kalabalığın üzerine aniden ateş açması sonucu iki kişi yaralandı.

Saldırıdan sonra olay yerine ambulanslar gelirken, işgal güçleri bir müddet ateş açarak yaralılara müdahale edilmesini engelledi. Ambulansa da ateş açan işgal güçleri daha sonra ateşi kesince yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İşgal tankları ateş açarken, diğer bazı tankların da sınır boyu manevra yaptıkları gözlendi.

Konuyla ilgili bilgi veren Gazze’deki Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref Kudra, saldırıda yaralanan iki kişinin hastanede tedavi gördüklerini ve durumlarının iyiye doğru gittiğini söyledi.

Geçen sene meydana gelen savaşın ardından Mısır gözetiminde sağlanan ateşkese rağmen işgal güçleri Gazze sınırında çiftçilere ve sınıra yakın evlere saldırarak ateşkesi ihlal ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.