Siyonist Kaynaklar: “El-Halil’deki Filistinli Keskin Nişancı Askerlerin Kâbusu”

  • 17 Ocak 2016
  • 808 kez görüntülendi.
Siyonist Kaynaklar: “El-Halil’deki Filistinli Keskin Nişancı Askerlerin Kâbusu”

Siyonist askeri kaynaklara yakınlığıyla tanınan Walla sitesinin askeri muhabiri, Batı Yaka’nın El-Halil şehrindeki Hz. İbrahim Camii civarında askerlere ve yerleşimcilere ateş açan Filistinli keskin nişancının askerlerin ve yerleşimcilerin kâbusu olduğunu belirterek, bu şahsın bir yerde sabit kalmadığını her seferinde ayrı bir yerde eylem yaptığını söyledi.

Keskin nişancının şimdiye kadar bir askeri öldürdüğünü ve birkaçını da yaraladığını hatırlatan askeri muhabir, sonraki kurbanın kim olacağının kimse tarafından tahmin edilemediğini, askerlerin onun varlığından haberdar olduğunu ancak hiçbir şey yapamadıklarını, bir yerden çıkıp eylem yapan şahsın başka bir yerden kaçtığını ve adeta yerin içine girip kaybolduğunu ifade etti.

Askeri muhabirin verdiği bilgiye göre, işgal ordusuna bağlı Orta Bölge komutanıyla Yehuda ve Es-Samira alaylarının komutanları Şabak ile koordine içinde eylemi yapan şahsı yakalamak için yoğun çaba harcarken, eylemi yapan keskin nişancı hâlâ dışarıda ve İsraillilerin hayatlarını tehdit ediyor.

Yine muhabirin verdiği bilgiye göre hiç kimse keskin nişancıyı tanımıyor ve onunla ilgili bir şey bilmiyor. El-Halil’in Eski Belde semtinden mi yoksa çevredeki beldelerden ya da Batı Yaka’nın herhangi bir şehir veya beldesinden mi kimse bilmiyor. Buna rağmen yaptığı her eylemle Filistinlilerin beğenisini ve takdirini alıyor.

Eylemi yapan keskin nişancının kimliğini henüz tanımayan askeri birimlerle istihbarat birimlerinin sözkonusu şahsın nitelikleriyle ilgili ihtilafı da sürüyor. Acaba keskin nişancı son derece gelişmiş bir silahı profesyonel bir şekilde kullanıp İsraillileri bu şekilde mi deviriyor? Yoksa profesyonel olmakla birlikte sıradan bir silah mı kullanıyor? Ancak herkesin ittifak ettiği nokta onun 500 metreden İsrail hedeflerini vuracak kadar ciddi bir deneyime sahip olduğu. Bu özellikteki Filistinli keskin nişancı El-Halil’de işgal askerleriyle Siyonist yerleşimcilerin uykularını kaçırmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.