Siyonist Kaynaklar: Kassam 12 Füze Denemesi Yaptı

  • 25 Aralık 2015
  • 869 kez görüntülendi.
Siyonist Kaynaklar: Kassam 12 Füze Denemesi Yaptı

Siyonist işgal rejimindeki askeri kaynaklar, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın denize doğru 12 füze denemesi yaptığını iddia etti.

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan ve işgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 haber sitesi, Hamas’ın füzelerini geliştirmek ve muhtemel zayıf noktalarını öğrenip onarmak için füze denemesi gerçekleştirdiğini belirterek, bunun son ayların en yoğun denemesini olduğunu ifade etti.

Yine işgal rejimindeki askeri kaynaklara yakınlığıyla bilinen Walla haber sitesi ise, Kassam Tugayları’nın füze denemesi ile ilgili verdiği haberde, Kassam Tugayları’nın Gazze’nin orta kesiminden denize doğru 10, Rafah bölgesinden de 2 füze attığını ifade etti.

İşgal rejimine karşı yapılan savaşlarda etkin bir şekilde füze kullanan Kassam Tugayları, her geçen gün elindeki füzeleri biraz daha geliştirerek, savaşlarda denge oluşturmak istiyor. Daha önce sadece Gazze sınırına yakın yerleşkelere ulaşan füzeler şimdi Tel Aviv’i vurabilecek menzile ulaştı.

Hamas ise, Siyonist işgal rejiminde çıkan bu tür haberleri doğrulamadığı gibi yalanlamıyor da.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.