Siyonist Köpek Netanyahu, Mescidi Aksa’nın tahrip edilmesini istedi

  • 04 Aralık 2015
  • 866 kez görüntülendi.
Siyonist Köpek Netanyahu, Mescidi Aksa’nın tahrip edilmesini istedi
Terör rejimi İsrail başbakanı Netanyahu, dolaylı olarak Mescidi Aksa’nın yıkılmasını istedi.
Fars haber ajansına göre, Netanyahu, İsrail ordusunun istemesi halinde Mescidi Aksa”yı çok kolay bir şekilde yerle bir edebileceğini söyledi.
Bu arada siyonist işgalciler dün yahudilerin bazı özel günlerine ve dinî bayramlarına hazırlık çalışmasını bahane ederek yine kalabalık bir grupla Mescidi Aksa’ya baskın düzenlediler.
Quds Press Haber Ajansı’nın verdiği bilgilere göre Mescidi Aksa’ya baskın düzenleyen işgalcileri siyonist işgal rejiminin güvenlik güçleri himaye etti. Girişte Mağribliler kapısını kullanan baskıncıların sayısının 80 civarında olduğu ve Mescidi Aksa’nın içinde dolaşırken de işgal güçleri tarafından himaye edildikleri ifade edildi.
Siyonistlerin “Süleyman Heykeli” ile ilgili iddialarına dayalı olarak kurdukları muhtelif derneklerinin yahudilerin Hanoka olarak da adlandırdıkları Işıklar Bayramı münasebetiyle önümüzdeki haftanın başından itibaren Mescidi Aksa’ya baskınlar düzenlemeleri için yahudi topluluğa çağrılar yaptıkları belirtildi.
İşgalcilerin söz konusu bayramla ilgili çağrılarına dayandırmaları muhtemel baskınlarının önümüzdeki Pazar gününden itibaren başlayarak bir hafta süreyle sürebileceği tahmin ediliyor.
Siyonist işgalciler bundan önce de yine yahudilerin birtakım dinî günlerini, bayramlarını ve geleneklerini bahane ederek Mescidi Aksa’ya çeşitli baskınlar düzenlemişlerdi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.