Siyonist Liberman: Şimdi Uluma Değil Isırma Zamanıdır

  • 14 Şubat 2018
  • 1.068 kez görüntülendi.
Siyonist Liberman: Şimdi Uluma Değil Isırma Zamanıdır

Rey el-Yevm Gazetesi Baş Editörü Abdel Bari Atvan, Siyonist Rejimin İran ve Direniş Eksenine karşı tehdit içerikli üslubunu “boş tehdit” olarak nitelendirdi ve bu tehditlerin İsrail’in gücünü ortaya koymaktan ziyade histerik düzeye ulaşan bir korku ve endişeyi gösterdiğini yazdı.

Siyonist Rejim ordusu cumartesi günü, Filistin hava sahasına giren bir İran İHA’sını düşürdüğünü iddia etti. İran bu iddiayı reddetti ve Suriye hükümeti Siyonistlerin bahsettiği bu İHA’nın Arap ordusuna ait olduğunu ve terörist gruplardan bilgi topladığını söyledi.

Bu olayın ardından Siyonist rejim savaş uçakları Suriye bölgelerine saldırı düzenledi ve bu olay, bu rejimin bir F-16 savaş uçağının Golan’daki el-Celil bölgesi yakınlarında Suriye hava sisteminin ateş etmesi sonucu düşürülmesine neden oldu.

2011 yılında Suriye savaşı başladığı günden beri batılı gazetelerdeki çeşitli deliller, İsrail rejiminin ve bu rejimin batılı ve bölgesel müttefiklerinin Suriye hükümetine karşı savaşan tekfirci terörist grupları desteklediğini göstermektedir.

Suriye ordusu şimdiye kadar defalarca Suriye’deki terörist gruplardan İsrail yapımı mühimmat ve silahlar bulmuştur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.