Siyonist Lieberman: Gazze cephesindeki utancımızı yağmurlar bile temizleyemez

  • 10 Aralık 2018
  • 1.530 kez görüntülendi.
Siyonist Lieberman: Gazze cephesindeki utancımızı yağmurlar bile temizleyemez

Lieberman, Hamas’a karşı verdikleri tavizlerin utancını sağanak yağmurların dahi temizleyemeyeceğini söyledi.

İşgal rejimi eski savaş bakanı Avigdor Lieberman, kuzeydeki Lübnan sınırında Hizbullah’a ait tünellerin ortaya çıkarılmasının çok fazla önemli olmadığını söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi’ne göre, işgal rejimi televizyonu 2’nci kanalına konuşan Lieberman, Lübnan sınırındaki başarının askeri bir başarı olmadığını, bilakis mühendislik başarısı olduğunu ileri sürdü.
Lieberman, kuzeyde yaşanan gelişmeleri güneyde Gazze Şeridi sınırında yaşananlarla bağlantılandırmanın yanlış olduğunu, aralarında herhangi bir bağ bulunmadığını söyledi.
“Gazze’de daha ciddi çalışmamız ve daha iyi hareket etmemiz gerekirdi” diyen Lieberman, Gazze Şeridi’nde gizli bir operasyona değil Hamas’a karşı kara operasyonu hariç açık ve geniş çaplı bir saldırıya ihtiyaç olduğunu öne sürdü.
Lieberman, kuzeydeki gelişmelerin güneydeki acizliğe gerekçe olamayacağını ifade etti.
Güneydeki gelişmelerden dikkatlerin başka yöne çekilmesinin kendisini istifaya götürdüğünü kaydeden Lieberman, istifa kararının doğru olduğunu savundu.

Bu arada terör rejimi İsrail, Lübnan Hizbullah hareketini, sınırlarda tünel oluşturmakla suçlarken Hizbullah hareketi ise terör rejimi İsrail’in iddialarını reddederken ırkçı İsrail tarafından Lübnan topraklarına saldırı düzenlenmesi halinde terör rejiminin ağır darbe alacağı uyarısında bulundu. Bilindiği gibi terör rejimi İsrail’in yenilmezlik efsanesi Lübnan Hizbullah güçleri tarafından tarihin çöplüğüne atıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.