Siyonist Lieberman: Nablus Eylemini Yapanları ve Onları Gönderenleri Biliyoruz

  • 19 Ocak 2018
  • 906 kez görüntülendi.
Siyonist Lieberman: Nablus Eylemini Yapanları ve Onları Gönderenleri Biliyoruz

Siyonist işgal yönetimi Savaş Bakanı Avigdor Lieberman, işgal ordusunun Nablus’ta bir hahamı öldürenlerle onları gönderenleri bildiklerini iddia etti.

İşgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahranot gazetesi konuyla ilgili verdiği haberde, Lieberman’ın “eylemi yapanlarla onları gönderenler yaptıkları eylemin bedelini ağır ödeyecekler” dediğini aktardı.

Lieberman bu açıklamalarını, dün (18 Ocak Perşembe) sabah, Nablus eylemini yapan ve bir hahamı öldüren Filistinli direnişçileri tutuklamak için Cenin’de düzenledikleri operasyonda yaralanan biri ağır iki yaralı askeri ziyareti sırasında yaptı.

İşgal güçlerinin, özel birlikleriyle Çarşamba günü gece geç saatlerde daha önce Nablus’ta bir hahamın ölümüyle sonuçlanan eylemi gerçekleştirenleri tutuklamak için yaptığı operasyon başarısızlıkla sonuçlandı. Operasyonda biri ağır iki işgal askeri yaralanırken, bir Filistinli şehit oldu.

Özel kuvvetleri kullanarak operasyon yapan işgal güçleri yıktıkları üç evin enkazı altında ikinci bir direnişinin cesedinin olabileceğini iddia ederken, enkaz kaldırıldığında altında herhangi bir ceset olmadığı anlaşıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.