Siyonist Lieberman’dan İtiraf: Hizbullah’la Savaşa Hazır Değiliz

  • 27 Mart 2018
  • 1.015 kez görüntülendi.
Siyonist Lieberman’dan İtiraf: Hizbullah’la Savaşa Hazır Değiliz

Siyonist İsrail Savaş Bakanı Avigdor Lieberman, Yedioth Ahronoth gazetesinin düzenlediği konferansta konuştu.

Gazze Şeridi ve Lübnan sınırındaki cephelerle alakalı değerlendirmelerde bulunan Siyonist Bakan Lieberman, Kuzey cephesi olarak ifade edilen Lübnan sınırında savaşa hazır olmadıklarını belirtti.

Güney Cephesi olarak ifade edilen Gazze Şeridi’ndeki Siyonist güçlerin güçlü olduğunu iddia eden Savaş Bakanı Lieberman, Kuzey Cephesinin durumunun ise çok kötü olduğunu belirtti.

Kuzey Cephesinin Hizbullah’la savaşa hazır olmadığına işaret eden Lieberman, Kuzey Cephesinin hazır olması için Kuzey Cepheye ayrılan bütçeye 300 milyon dolar ilave edilmesi gerektiğini söyledi.

Lieberman, Siyonist İsrail ordusunun Gazze Şeridi ve Sina için ortaya çıkacak herhangi bir acil duruma hazırlıklı olduğunu iddia etti.

Kuzey ve Güney cephelere ayrılan bütçelerde ciddi dengesizliğin olduğunu dile getiren Lieberman, Ordunun Güney Cephesinin bütçesinin Güney Cephesinden 37 kat daha fazla olduğunu söyledi.

Siyonist İsrail’in Kuzey Cephe hattında bulunan bölgeleri korumak için 70 milyon dolar bütçe tahsis ettiğini ifade eden Lieberman, Güney Cephesine ise 500 milyon dolar tahsis edildiğini belirterek bütçe tahsislerinin dengesizliğini eleştirdi.

Savaş Bakanı Lieberman, Cuma günü başlayacağı belirtilen Büyük Dönüş Yürüyüşü’ne dair de açıklamalarda bulundu.

Siyonist İsrail ordusuna seslenen Lieberman, hem Büyük Dönüş Yürüyüşü hem de Nekbe Günü’nde çıkacak olumsuzluklara müdahalede güvenlik güçlerinin hazır olduğunu belirterek, paniğe gerek olmadığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.