Siyonist medya: İsrail ordusunu çok ciddi tehlikeler bekliyor

  • 11 Eylül 2015
  • 753 kez görüntülendi.
Siyonist medya: İsrail ordusunu çok ciddi tehlikeler bekliyor

Siyonist işgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesi, işgal rejiminin yeni Genelkurmay Başkanını bekleyen tehlikelerle ilgili etraflı bir rapor yayınlayarak, Genelkurmay Başkanını ve orduyu çok ciddi tehlikelerin beklediğini yazdı.

Maariv gazetesi yayınladığı raporda, Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot’un, çeşitli tehlikeleri içinde barındıran Gazze’de idareyi elinde bulunduran Hamas hareketine karşı orduyu hazırlamaya çalıştığını, yedi ay önce görevi devralan yeni Genelkurmay Başkanının çok kritik kararlar alabilecek yapıda olduğunu iddia etti.

Gazete, Eisenkot için önümüzdeki yılın bir deneme yılı olacağını, Hamas’ın son savaşta olduğu gibi yeni bir savaşta da tüneller aracılığıyla sürprizler yapacağını ifade etti.

Gazete, şimdiye kadar birçok Genelkurmay Başkanının Gazze’ye karşı savaştığını ancak hepsinin başarısız kaldığını hatırlattı.

Yeni gelen her Siyonist komutan Hamas hareketini ve direnişi bitireceği sözüyle koltuğa otururken, direnişe karşı savaş başlatıp karşısında direnişin kararlı ve cesur tutumunu görünce bu işin o kadar kolay olmadığını açıkça görüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.