Siyonist Netanyahu, Hindistan’da protestolarla karşılandı

  • 17 Ocak 2018
  • 895 kez görüntülendi.
Siyonist Netanyahu, Hindistan’da protestolarla karşılandı

Filistin topraklarının işgalcisi siyonist rejim İsrail başbakanı Benyamin Netanyahu, resmi ziyaret gerçekleştirmek üzere gittiği Hindistan’da protesto gösterileriyle karşılandı.

Onbinlerce Müslüman ve Hindistanlı “Netanyahu defol” şeklinde slogan attı.

Hindistan ile daha yakın ilişkiler kurma sözü veren Siyonist başbakan Netanyahu ve eşi Sara Netanyahu’yu başkent Yeni Delhi’de işgal altındaki toprakları ziyaret eden ilk Hindistanlı lider Başbakan Narendra Modi karşıladı.

Hindistan ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada, “Bu ziyaret, küresel ekonomi, güvenlik, teknoloji ve turizm gücü ile işbirliğini arttırmak için bir fırsat” ifadelerini kullanan işgal devleti başkanı Netanyahu, Modi’nin hem İsrail’in hem de kendisinin yakın arkadaşı olduğunu belirtti.

Öte yandan Hindistan Başbakanı Narenda Modi’nin ziyaret öncesi tepki gösterdiği Netanyahu’yu “Hoş geldin dostum” sözleriyle karşılaması, yerel basının” Modi çark etti” eleştirilerine neden oldu.

Diğer yandan terör rejimi İsrail ile yakın siyasi ve askeri bağları bulunan Hindistan’da işgal devleti Başbakanı Netanyahu’nun gelişini onbinler protesto etti.

Ellerinde “Evine dön” pankartları taşıyan göstericiler “Kahrolsun İsrail” sloganları attı. Göstericiler, Hindistan yönetiminden ırkçı İsrail ile ilişkilerini kesmesini istedi.

Yeni Delhi’de düzenlenen bir başka eylemde ise Netahyahu’nun fotoğrafları yakıldı. Göstericiler, işgal rejimi başbakanı Netanyahu’nun Hindistan’a ayak basmasını kınadı.

Geçtiğimiz hafta basın ve medyaya yansıyan haberlerde Hindistan’ın ırkçı İsrail’le yapmayı düşündüğü 500 milyon dolarlık füze anlaşmasında geri adım attığı ifade edilmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.