Siyonist Netanyahu: İsrail Ordusu, Filistinliler aleyhinde kapsamlı saldırılara başlayacak

  • 19 Kasım 2015
  • 749 kez görüntülendi.
Siyonist Netanyahu: İsrail Ordusu, Filistinliler aleyhinde kapsamlı saldırılara başlayacak

Terör rejimi İsrail başbakanı Netanyahu, Siyonist İsrail ordusunun Filistinliler aleyhindeki saldırılarının artacağını bildirdi. Netanyahu, dün yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun Filistinliler aleyhinde kapsamlı saldırılarının başlayacağını söyledi.

Korsan rejim başbakanı, Filistinlileri Fransa’da teröristlerle aynı görürken, Filistinlilerin işgal altındaki toprakların güvensizliğin başlıca amili olduğunu iddia etti.

Terör rejimi İsrail başbakanının bu açıklaması, korsan rejimin Kudüs ve Mescidi Aksa’da başlattığı saldırılara karşı Filistinlilerin tepkilerinin Kudüs intifadasına dönüştüğü bir ortamda yapılıyor. Kudüs Ekim ayında başlayan Kudüs intifasında bu zamana kadar en az 90 Filistinli şehit olurken yüzlercesi de yaralandı.

Bu arada Filistin Alimleri Birliği, 1948’de işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslami Hareket’in yasa dışı örgüt ilan edilmesini ve harekete bağlı kurumların yasaklanmasını kınadı. Filistin Alimleri Birliği tarafından dün (18 Kasım Çarşamba) yayınlanan bildiride, işgal yönetiminin İslami Hareket’i 1948’de işgal edilen topraklarda illegal örgüt ilan etmesinin İslami yönelimin tamamına açılmış bir savaş olduğu ifade edildi. Kararın Filistin halkını topluca cezalandırma politikasının devamı niteliğinde olduğunu kaydeden Filistin Alimleri Birliği, işgalci düşmanla savaşlarının din savaşı olduğunu ve bu savaşın sonucunu Kur’an’ın ve rüşvet ve taviz kabul etmeyen temiz Müslümanların belirleyeceğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.