Siyonist Netenyahu: Nükleer Anlaşma Ya Düzelecek Ya İptal Edilecek

  • 24 Ocak 2018
  • 999 kez görüntülendi.
Siyonist Netenyahu: Nükleer Anlaşma Ya Düzelecek Ya İptal Edilecek

Siyonist Rejim Başbakanı Salı günü Davos toplantısında yaptığı açıklamada, Almanya ve Fransız liderleri İran ile yapılan nükleer anlaşmada değişiklik yapılması konusunda uyardı.

Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu Salı günü Avrupa ülkelerinden İran ile 5+1 ülkeleri arasında yapılan nükleer anlaşmayı düzeltmelerini istedi.

Binyamin Netanyahu, Filistin’den Davos toplantısına katılmak amacıyla hareket etmeden önce şu açıklamalarda bulundu: Toplantı kapsamında Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransız Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşeceğim. Ben Angela Merkel ve Emmanuel Macron’a önümüzdeki haftanın, İran ile yapılan nükleer anlaşmada değişiklik yapmaları için onlara verilen son fırsat olduğunu ifade edeceğim.

ABD Başkanı Donald Trump 12 Ocak Cuma günü İran’a yönelik yaptırımları yeniledi ancak tehditkar ifadelerle bunun belki de son kez yapıldığını belirtti.

ABD Başkanı daha sonra şu tehditte bulundu: Avrupa ülkeleri ve kongre üyeleri “facia değişikliler” için bu adımı atmazlar ise ben bir sonraki aşamada (120 gün sonra) Amerika’yı nükleer anlaşmadan çıkaracağım.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.