Siyonist rejim acizlikte doruğa ulaştı

  • 12 Ağustos 2015
  • 1.125 kez görüntülendi.
Siyonist rejim acizlikte doruğa ulaştı

İşgal güçleri Batı Yaka’nın güneyindeki Beytlahim kentinde dün (10 Ağustos Pazartesi) Filistinli bir genç kızı gözaltına aldı ve Eshel Cezaevi’ndeki Beytlahim sakini esirlerin aileleri tarafından ziyaret edilmelerini yasakladı.

Kaynaklara göre, işgal güçleri Beytlahim kentinin kuzeyindeki Ayide Mülteci Kampı sakinlerinden 17 yaşındaki Yasemin Ebu Surur’u Bi’r Es-Seb’a kentindeki Eshel Cezaevi’nde tutulan abisi Arafa Ebu Surur’u ziyarete giderken gözaltına aldı.

Esir aileleri, işgal güçlerinin ailelerin ziyaret öncesi çıplak olarak aranmaları kararını reddetmeleri üzerine cezaevinde bulunan yakınlarını ziyaretlerine izin vermediğini söyledi.

İşgal rejimi medyası, Filistinli genç kızın çantasında meyve bıçağı bulunduğu için gözaltına alındığını belirterek, genç kızın bıçaklama eylemi gerçekleştirmeyi planladığını öne sürdü. Yasemin Ebu Surur’un ailesi ise işgalcilerin bu iddiasını yalanladı.

Filistinlilerin gerçekleştirdiği bireysel eylemleri önlemekte aciz kalan işgal güçleri, Filistinlilerin yanlarında taşıdıkları en küçük bir bıçağı dahi eylem silahı kabul ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.