Siyonist Rejim Başbakan Yardımcısı Cinsel Taciz Kınamalarına Dayanmayıp İstifa Etti

  • 21 Aralık 2015
  • 824 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim Başbakan Yardımcısı Cinsel Taciz Kınamalarına Dayanmayıp İstifa Etti

Siyonist iÅŸgal rejimi Ä°srail baÅŸbakan yardımcısı ve İçiÅŸleri Bakanı Silvan Åžalom’un hem bakanlık görevinden hem de milletvekilliÄŸinden istifa ettiÄŸi bildirildi.
Ä°stifa kararını yazılı açıklama ile duyuran Åžalom, “Yaklaşık 23 yıl boyunca milletvekili ve bakan olarak, adanmışlık duygusu ve inançla halka hizmet ettim. Bunu sosyal ve kamusal meselelerin ilerlemesine yönelik görev bilinci duygusuyla, arzusuyla yaptım. GeçtiÄŸimiz hafta boyunca bu acı olaydan (cinsel taciz iddiaları) gına geldi. Ailem beni tam olarak destekliyor ancak onlardan ödemeleri istenen bedelin haklı bir gerekçesi yok. Bu ÅŸartlar altında bakanlı görevimden ve milletvekilliÄŸinden istifa etmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.
Åžalom’un istifası geçtiÄŸimiz günlerde Ä°srail basınına yansıyan cinsel taciz iddialarının ardından geldi. Ä°lk olarak Ä°srail’in Haaretz gazetesinde çarÅŸamba günü yer alan bir haberde, Åžalom’un daha önce ofisinde çalışan bir kadının ifadelerine yer verilmiÅŸti. Åžalom’un kendisine “zorla fiziksel temasta bulunmaya çalıştığını” iddia eden kadın, resmi suç duyurusunda bulunmayacağını belirtmiÅŸti.
Bu haberin ardından, daha önce Şalom ile birlikte çalışmış altı kadının daha benzer iddiaları yerel basına yansımıştı.
Ä°srail’in 120 sandalyeli parlamentosu Knesseset’te 61 milletvekiline sahip Benyamin Netanyahu hükümetinde yeni içiÅŸleri bakanının kim olacağı ise henüz belli deÄŸil.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.