Siyonist rejim bir kez daha Suriye mevzilerini hedef aldı

  • 26 Haziran 2017
  • 1.207 kez görüntülendi.
Siyonist rejim bir kez daha Suriye mevzilerini hedef aldı

Suriye ordusunun komuta merkezi, Siyonist rejim İsrail Hava Kuvvetleri tarafından Golan Tepeleri’ndeki Suriye mevzilerine bir kez daha saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Suriye ordusunun komuta merkezinden yapılan açıklamada, “İsrail saldırılarına yeniden başladı ve mevzilerimizden birine saldırı düzenledi” dendi.

Suriye Ordusu Enformasyon Merkezi, Siyonist basınından naklen yaptığı açıklamada, Nusra Cephesi teröristlerinin İsrail ordusunu Suriye ordusunun mevzilerine saldırmaya tahrik etmek için işgal topraklarına mermi atışları yaptığını bildirdi.

Açıklamada ayrıca ‘Fetih el Şam’ın (eski adıyla El Nusra Cephesi) Kuneytra bölgesindeki El-Baas kentine düzenlediği büyük bir saldırının başarıyla püskürtüldüğü’ ifade edildi.

Bu çatışma, Golan Tepeleri’nde yaşanan ilk olay değil. Daha önce İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İsrail Hava Kuvvetleri’nin Golan Tepeleri’nde İsrail’in kontrolündeki bölgeye mermi atışlarına misilleme olarak, Suriye ordusuna ait mevzileri ve tankları vurduğunu açıklamıştı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.