Siyonist Rejim, Direniş Güçlerinin konumunu Değiştirme Girişiminde Akamete Uğradı

  • 06 Kasım 2017
  • 1.058 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim, Direniş Güçlerinin konumunu Değiştirme Girişiminde Akamete Uğradı

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, beş Filistinli şehidin naaşının teslim edilmemesinin, Gazze’de direniş hareketinin siyasetlerini değiştirmeye yönelik siyonistlerin başarısız girişimi olduğunu bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezinin verdiği habere göre HAMAS sözcüsü Fevzi Berhum, şehitlerin naaşlarının siyonistlerce teslim edilmemesinin Filistin direnişini olumsuz etkileyemeyeceğini ve direnişi mücadeleden vazgeçiremeyeceğini bildirdi.

İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Müfrezeleri, Han Yunus’un doğusunda işgal ordusu tarafından vurulan tünelde beş mücahidin şehit olduğunu ve şehitlerin cesetlerinin tünelden çıkarılamadığını ilan etmişti.

İşgal yönetimi, Kızılhaç’ın arama ekiplerinin sınıra daha çok yaklaşarak arama yapabilmesi için yaptığı başvuruları reddetti.

İşgal ordusunun hedef aldığı tünelde mahsur kalan mücahitleri kurtarmak için bölgeye koşan ikisi İzzeddin El-Kassam Tugayları üyesi ve beşi Kudüs Müfrezeleri üyesi yedi mücahit de şehit oldu.

Siyonist işgal güçlerinin düzenlediği hava saldırısı sonucu Kudüs Müfrezeleri’nden göçük altında kalan 5, onların yardımına koşan Kassam Tugayları mücahitlerinden de 2 kişi şehit olmuş, çoğu ağır 13 mücahit de yaralanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.