Siyonist rejim faşizme doğru ilerliyor

  • 17 Haziran 2016
  • 799 kez görüntülendi.
Siyonist rejim faşizme doğru ilerliyor

Filistin Ulusal Girişimi Hareketi Genel Sekreteri, siyonist rejimin terörizm yasasını onaylamakla faşizme doğru ilerlediğini belirtti.

İRİB’in Ürdün resmi haber ajansı PETRA’dan naklen verdiği habere göre Filistin Ulusal Girişimi Hareketi Genel Sekreteri Mustafa Berguti dün yayınladığı bildiride, Siyonist rejim meclisi Kneset’in, taslağı siyonist rejim yargı kurumu sorumlusu Elit Şakid tarafından sunulan terörizm yasasını onaylamasını, faşizme doğru açık bir hareket olduğunu, rejimin işgalci ve ırkçı olarak tesbit edilmesine sebep olduğunu belirtti.

Berguti Kneset’in yeni yasanın bölgede en tehlikeli sindirme yasası olduğunu, zira savaş bakanı ve ordu yetkililerine, siyasi olan veya olmayan her grup ve teşkilatı terör listesine alma ve işgalci rejime karşı direnen her kesi en şiddetli biçimde cezalandırma hakkı verdiğini belirtti.

Berguti ayrıca yasanın, oy ve ifade özgürlüğünü sindirmek ve işgalciliğe karşı direnişi bastırmayı hedeflediğini, bu yasanın Filistin topraklarını diğer işgal topraklarına ilhaka dayalı siyonist rejimin 50 yıllık strateji ile eşgüdümlü olduğunu duyurdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.