Siyonist Rejim Filistinli Mahkumların Direnişini Kırmaya Çalışıyor

  • 06 Mayıs 2017
  • 1.098 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim Filistinli Mahkumların Direnişini Kırmaya Çalışıyor

Siyonist Rejim cezaevi idaresi, yabancı doktorlar aracılığıyla açlık grevinde bulunan Filistinli mahkumları zorla beslemeye çalışıyor.

Siyonist Rejim cezaevi idaresi, son günlerde birçoğunun durumu çok kötüye giden Filistinli mahkumların zorla beslemesine İsrail Tabipler Birliğinin muhalefetinin ardından, bu konuda yabancı doktorlardan yardım almaya çalışıyor.

Haber kaynakları, Siyonist Rejim cezaevi idaresinin yabancı doktorların getirilmesi konusunu, Sağlık Bakanlığı ve ilgili taraflara önerdiğini ve böylece Tabipler Birliğini uzaklaştırmak istediğini belirtiyorlar. Bu eylemin Siyonist rejim sağlık kuruluşları ve merkezlerinin şiddetli muhalefetiyle karşı karşıya kalacağı öngörülüyor.

Konuyla ilgili olarak Siyonist Rejim Sağlık Bakanlığı yayınladığı bir bildiride bütün hastanelere, kendilerini açlık grevinde bulunan çok sayıda Filistinli mahkûmun hastanelerine gelmesi ihtimaline hazırlamalarını istedi.

Bu bildiride şu ifadeler yer aldı: ‘Filistinli mahkumların devam eden açlık grevi doğrultusunda, her an onlarca ve yüzlerce mahkûm İsrail hastanelerine nakledilebilir ve bu mahkumlardan birçoğunun durumu tehlikeli olabilir.’ Bu bakanlık aynı zamanda Siyonist Rejimin özel komitelerinden durumu tehlikede olan mahkumların zorla beslenmesi için ortam oluşturmasını istedi.

Bu bakanlık, eğer mahkumların hayati tehlikesi bulunuyorsa, onların ilaç ya da gıda almaya zorlanması gerektiğini vurguladı.

Siyonist Rejim Sağlık Bakanlığı, hastanelerdeki tıbbi kadrolardan da açlık grevinde bulunan bütün mahkumların durumunu kontrol altına almalarını ve onlardan birinin durumunun kötüleşmesi halinde, mahkemenin onların zorla beslenmesi emrini çıkarması için, durumu Siyonist Rejim merkez mahkemesine bildirmelerini istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.