Siyonist Rejim Güçleri Dün Gece Sabaha Doğru Batı Yaka’da 30 Kişiyi Gözaltına Aldı

  • 21 Ekim 2015
  • 773 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim Güçleri Dün Gece Sabaha Doğru Batı Yaka’da 30 Kişiyi Gözaltına Aldı

Dün geceden bu sabaha kadar Batı Yaka’nın bir çok şehir, belde ve köyünde baskın ve aramalar yapan işgal güçleri 27 kişiyi gözaltına aldı.

Dün gece Batı Yaka’nın Nablus şehrine bağlı Belata Mülteci Kampı’na giren ve bir çok eve baskın düzenleyen işgal güçleri Muhammed Es-Suudi, Murad Ka’bi, Kusay Haşşaş ve Muhammed Ceare’yi tutukladı.

Kaynaklar, bir müddet önce işgalcilerin saldırısı sonucu ayağından yaralanan Es-Suudi’nin ambulansla götürüldüğünü söyledi.

Nablus’un güneyinde yer alan Urif beldesine de baskın düzenleyen işgal güçleri eski esirlerden Muhammad Şahade’yi evinde arama yapıp ev eşyasına zarar verdikten sonra tutukladı. Şahade dört yıl zindanda kaldıktan sonra bir ay önce serbest bırakılmıştı.

El-Halil şehrinin merkezinde ve beldelerinde baskınlar yapan işgal güçleri şehit Nemir Mücahid’in oğlu Enes Nemir Mücahid ile gazeteci Ali El-Uveyvi’yi tutukladı. Uveyvi iki hafta önce serbest kalmıştı.

Habbab Camii bölgesinde de baskınlar yapan işgal güçleri Umran El-Ca’be, Mutaz Muhammed Ali Hamidan, Muhammed Hamdi Abdülcelel, Mahir Ceradat’ı tutukladı.

Aynı şekilde El-Kesare bölgesine giren işgal güçleri burada da birkaç kişiyi tutukladı.
Beyt Ummer, Cenin ve Ramallah şehirlerinde de baskınlar yapan işgal güçleri ondan fazla kişiyi göz altına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.