Siyonist Rejim, Küresel Boykot Hareketine Karşı Mossad’ı Yardıma Çağırdı

  • 19 Haziran 2015
  • 805 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim, Küresel Boykot Hareketine Karşı Mossad’ı Yardıma Çağırdı

Siyonist işgal rejimi, dünyada başlatılan Küresel Boykot Hareketi (BDS)’nin daha da büyümesini engellemek için her türlü yola başvuruyor. En son Siyonist istihbarat teşkilatı Mossad’ı bu konuda yardıma çağırdı.

İşgal rejiminde yayınlanan Maariv gazetesi konuyla ilgili verdiği haberde, Mossad’ı önemli bir görevin beklediğini belirterek, İsrail’in meşruluğunu tartışmaya açan ve onun meşruiyetine zarar vermek amacıyla başlatılan küresel boykot hareketini başarısız kılmak için çalışacağını ifade etti.

Gazete, birçok istihbarat teşkilatıyla güçlü ilişkileri olan Mossad’ın boykot hareketinin büyümesini engellemek için aktif görüşmeler yapığını, irtibat içinde olduğu ülkeleri BDS ile çalışmamaları için ikna yoluna gideceğini, işgal rejimi ile ilişkileri olmayan ülkelerle ise ilişki kurup bunu engellemeye çalışacağını yazdı.

İşgal rejimi ile resmi ilişkileri olamayan devletlerin işgal rejimi ile ilişkilerini dolaylı yollardan Mossad sağlıyor.

İşgal rejiminin Mossad teşkilatını ilk kez boykota karşı kullanmak istemesi, siyasi, askeri, eğitim, spor, ekonomik ve akademik alanda boykot edilmesini; bu alanlarda yalnızlaştırılmasını hedefleyen boykot hareketinin kendisini ne kadar korkuttuğunu gösteriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.