Siyonist rejim ve NATO işbirliğinin gelişmesi

  • 05 Mayıs 2016
  • 1.126 kez görüntülendi.
Siyonist rejim ve NATO işbirliğinin gelişmesi

Siyonist rejimin Filistinlilere karşı işlediği cinayetler dünya toplumunda geniş tepkilere sebep olurken, NATO, savaş yanlısı Siyonist rejim ile ilişkilerini geliştirerek, korsan rejimin Filistinlilere karşı Ortadoğu’daki cinayetlerin devam etmesi için adeta yeşil ışık yaktı.

Dünya kamuoyu siyonist rejimin Filistinlilere karşı her gün daha da geniş boyut kazanan cinayetleri, tutuklamaları ve işkencelerine tepki olarak Siyonist mallarına boykot uyguladığı ve tepki gösterdiği bir dönemde, NATO Siyonist rejim ile ilişkilerini genişletme kararı aldı. Kurulduğu günden beri bölge ve özellikle Filistin halkına adeta kan kusturan fakat direnişe karşı diz çökmek zorunda kalan korsan rejim, Brüksel’de NATO’da temsilcilik açtı. Siyonist rejim başbakanı Benyamin Netanyahu dün bakanlar kurulu toplantısında yaptığı açıklamada NATO’nun Brüksel’deki binasında temsilcilik açtığını duyurarak, böylece NATO ile askeri ilişkileri geliştirmek hedefinde olduklarını belirtti.

Tabi bu arada NATO da Salı günü yaptığı açıklamada Siyonist rejime Brüksel’de temsilcilik açmasına izin verildiğini belirtti. Artık Siyonist rejimin AB parlamentosundaki temsilcisi David Walzer bundan böyle korsan rejimin NATO’daki temsilcisi de sayılıyor.

Korsan rejim İsrail Dışişleri Bakanlığı, yaptığı açıklamada “NATO, İsrail’in Brüksel’deki örgütün genel merkezinde bir ofis açması ve NATO temsilcisinin kimlik kabul işlemleri tamamlandı.” dendi.

Bu bağlamda korsan rejim İsrail dışişleri bakanlığından yapılan açıklamada “İsrail Dışişleri Bakanlığı, Savunma Bakanlığı ve Ulusal Güvenlik Ajansı tarafından uzun süren diplomatik çabaların ardından geliyor. İsrail’e verdikleri destek ve konuyla ilgili çabalar için organizasyonda çalışan müttefiklerimize teşekkür etmek istiyoruz” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.