Siyonist Rejim Zindanlarında Esir Olan Hamas Lideri Ebu’l Heyca: Ebu Ubeyde’nin Konuşması Bütün Esirleri Sevince Boğdu…

  • 17 Aralık 2014
  • 948 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim Zindanlarında Esir Olan Hamas Lideri Ebu’l Heyca: Ebu Ubeyde’nin Konuşması Bütün Esirleri Sevince Boğdu…

Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulunan Hamas lideri Şeyh Cemal Ebu’l-Heyca, Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulunan esirlerin Hamas’ın 27. kuruluş yıl dönümünde Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde’nin yapacağı konuşmayı dört gözle beklediklerini ve Ebu Ubeyde’nin konuşmasında ikinci bir esir takas anlaşmasının yakında olacağından bahsetmesiyle bütün esirlerin sevince boğulduğunu söyledi.

Şeyh Ebu’l-Heyca zindandan dışarıya sızdırılan mektubunda şunları söyledi:

“Ebu Ubeyde kardeşimiz konuşmaya başlayınca zindandaki bütün esirler oturup onu dinlemeye başladılar. Kimi televizyonların başına geçti, kimi radyoların başında onun konuştuğu her kelimeyi pür dikkat dinlemeye başladı. Ebu Ubeyde konuşmasında esirlere değinip onların sorunuyla ilgili konuşunca her tarafı sevinç kapladı. Herkes esirlere karşı vefalı davranan kardeşleriyle iftihar etti. Esirler bağlı oldukları hareketin büyük olduğunu ve kendilerini unutmadığını, kendilerini kurtarmak için Kassam’ın verdiği sözün yakında gerçekleşeceğine inandıklarını söylediler,”

9 defa müebbet hapse mahkûm edilen Ebu’l-Heyca ayrıca şunları paylaştı:

“Gazze’de görkemli askeri gösteriyi görünce direnişin kazandığıyla kıyasladığımızda bizim ortaya koyduğumuz fedakârlığın az olduğuna anladık. Ortaya konan fedakârlıkları ve bedelleri korumak için bir hareketin ve liderlerin olduğu inancımız daha da arttı. Bütün Filistin’in kurtarılması için daha fazla fedakârlıkta bulunmamız gerektiğini düşünüyor erkek ve kadın bütün aile fertlerimin özgürlük ordusunun neferleri olmaları için dua ediyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.