Siyonist Rejimi Boykot Etmemeleri İçin Amerika’dan Avrupa’ya Baskı

  • 13 Haziran 2015
  • 916 kez görüntülendi.
Siyonist Rejimi Boykot Etmemeleri İçin Amerika’dan Avrupa’ya Baskı

 

Amerikan Temsilciler Meclisi dünkü toplantıda Amerika ile Avrupa arasında serbest ticareti güçlendirmek için karar çıkardı. Kararda bunun için Avrupa ülkelerinin İsrail mallarını boykot etmekten vazgeçme şartı getirildi.

Siyonist işgal rejimi gazetelerinden Yediot Aharonot’un haberine göre, kabul edilen yeni kararın bendlerinden biri, Avrupa’nın İsrail mallarını hiçbir şekilde boykot etmemesi gerektiğini ifade ediyor.

Gazete verdiği haberin devamında, Amerikan Temsilciler Meclisi’yle Amerikan Senatosu’nun birbirine benzer iki kanunu onayladığını, ikisinin de İsrail mallarının boykot edilmemesi ile alakalı olduğunu belirtti.

Gazeteye göre,  Beyaz Saray ile Amerikan Senatosu’nun bu konuda uzlaşmaları bekleniyor.

Filistinli insan hakları aktivistleriyle onlara destek veren insan hakları kurumlarının yoğun çabaları sonucu Avrupa ve Amerika’da işgal rejimi ürünlerine karşı başlayan boykot dalgası giderek yayılıyor.

Eğitimden bilime, ekonomiden spora kadar her alanda işgal rejimine karşı boykot var. İşgal rejimi bu şekilde devam ederse askeri, ekonomik, siyasi, bilim ve spor alanlarında ciddi manada yalnızlaştırılacağını ve meşruluğunun tartışılmaya başlanacağını iddia ediyor ve bu konudaki korkularını dile getirmekten çekinmiyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.