Siyonist Rejimi Gazze Füzelerinin Korkusu Sardı

  • 10 Ekim 2015
  • 984 kez görüntülendi.
Siyonist Rejimi Gazze Füzelerinin Korkusu Sardı

Siyonist işgal rejimindeki gazetelerden Haaretz, çatışma dairesinin Kudüs ve Batı Yaka’dan sonra Gazze’ye kadar genişlemesinden sonra Gazze’den füze atılmasından korkulduğunu yazdı.

Gazete, Gazze’den atılacak olası füzelere karşı alınacak tedbirleri görüşmek üzere komutanların bir araya geldiğini belirtti.

Siyonist işgal rejimi televizyonu ise verdiği haberde, işgal rejimindeki  muhalefet liderinin açıklamalarına yer verdi. Muhalefet lideri Isaac Herzog, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın kendisine üçüncü intifadanın başlamasından ve Filistinli gençlerin sokağa inmesinden endişe ettiğini ilettiğini söyledi.

Siyonist lider televizyona yaptığı açıklamada olaylar karşısında Netanyahu hükümetiyle İsrail devletinin başarısız kaldığını söylerken, kanalın askeri uzmanı ise “Herkesle ilişkide başarısız kaldık” dedi.

İşgal rejimi kanalı başka bir iddiada daha bulunarak, olayların ardından Netanyahu’nun Abbas’ı arayarak Mescidi Aksa çevresinde büyüyen ateşi söndürmesi talebinde bulunduğunu ifade etti.

Televizyon verdiği haberin devamında Netanyahu’nun Abbas’tan yapacağı konuşmalarda Mescidi Aksa’yı ağzına almamasını istediğini de kaydetti.

Kanal-10 televizyonu ise verdiği haberde, güvenlik nedeniyle İsraillilerin evlerinde kalmayı tercih ettiklerini belirtirken, Kanal-2 televizyonu, dünyada hiçbir istihbarat örgütüyle hiçbir ordunun bireysel eylemleri durduramayacağını, olayların İsraillilerin akıtacağı kanla orantılı olduğunu hatırlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.