Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesine itiraz gösterisi

  • 08 Mayıs 2020
  • 572 kez görüntülendi.
Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesine itiraz gösterisi

Gazze Şeridin’deki Filistin Milli ve İslami grupları takib komitesi, bugünü (cuma) siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesine itiraz günü olarak ilan ettiler.

Muhabirimizin verdiği habere göre, sözkonusu  Gazze Şeridi’ndeki Filistinli komite, tüm Filistinlilerden işgalci rejimle ilişkilerin normalleşmesine itiraz amacıyla programlanan gösterilere katılmalarını ve Filistin bayraklarını evler ve binaların  üzerine asmalarını istedi.

Sözkonusu komitenin üyelerinden Eşref Zaid ise yaptığı açıklamada, bu girişimin İslam ümmeti arasında tehlike çanlarının çalınması, işgalci rejimin mazlum Filistin milletine yönelik cinayetlerine bir uyarı mahiyeti taşıdığını belirtti.

Bilindiği gibi son aylarda başta Suudi Arabistan, Bahreyn ve BAE gibi bazı Arap ülkelerinin işgalci rejim İsrail ile ilişkileri normalleştirme politikaları artmış bulunuyor.

Irkçı İsrail’in  bir çok Arap ülkesinde sayısız cinayetler işlemesine karşı bazı Arap ülkelerin bu cani rejimle ilişkilerini normalleştirme girişimleri dikkat çekici.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.