Siyonist Senatörlerden Trump’a İran mektubu

  • 03 Şubat 2017
  • 944 kez görüntülendi.
Siyonist Senatörlerden Trump’a İran mektubu

ABD Senatosunda Cumhuriyetçi ve Demokratlardan oluşan 22 senatör bir mektupla Başkan Trump’a balistik füze denemesinden dolayı İran’a yaptırım uygulanması sağlanması çağrısında bulundu.

ABD Senatosunda Cumhuriyetçi ve Demokratlardan oluşan 22 senatör bir mektupla Başkan Donald Trump’a balistik füze denemesinden dolayı İran’a yaptırım uygulanması ve BM Güvenlik Konseyi Kararlarının uygulanmasının sağlanması çağrısında bulundu.

Tennessee eyaletinin Cumhuriyetçi Senatörü ve Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Corker ile Maryland eyaletinin Demokrat Senatörü Benjamin Cardin tarafından kaleme alınan ve 22 Senatör tarafından imzalanan mektupta İran’ın hafta başında gerçekleştirdiği balistik füze denemesinden duyulan kaygı dile getirildi.

Mektupta şu ifadelere yer verildi:

“Terör gruplarını desteklemekten balistik füze denemesine kadar son derece istikrarsızlaştırıcı faaliyetlerini durdurmak için İranlı liderlerin yeterli baskı hissetmesi gerekir. Mevcut yaptırımların tam uygulanması ve balistik füze denemesi için ek yaptırımların belirlenmesi gereklidir.”

Uluslararası toplumun İran’a karşı bir araya gelebileceğini ümit ettiklerini dile getiren senatörler İran’dan hesap sorulması çerçevesinde yönetimin çabalarını desteklediklerini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.