Siyonist Suud, Yemen’e Dünyada Sadece İsrail’de Bulunan Nötron Bombasını Attı

  • 26 Mayıs 2015
  • 1.011 kez görüntülendi.
Siyonist Suud, Yemen’e Dünyada Sadece İsrail’de Bulunan Nötron Bombasını Attı

Suudi Arabistan’ın Yemen’e nötron bombası attığını ileri süren uzmanlar, bu bombanın sadece İsrail’de olduğuna dikkat çekti. ‘Jetler İsrail’den mi geliyor’ sorusu gündemde.

Yemen’de Suudi Arabistan liderliğinde 10 ülkenin katıldığı siyonist koalisyon tarafından, Yemen halkına yönelik 26 Mart 2015’te başlatılan operasyona dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Veterans Today isimli haber sitesindeki habere göre Suudi Arabistan, Yemen’de nükleer silah kapasitesinde sayılan nötron bombaları kullandı. Haberde söz konusu bombaların sadece İsrail’de bulunduğuna dikkat çekildi. Bombaların F-16’lardan atıldığı kaydedildi.

Suudi Arabistan’da F-16 jetlerinin bulunmadığına dikkat çekilen haberde, bombaların ve jetlerin İsrail’den tedarik edilmiş olabileceği ihtimalinin üzerinde durulduğu ileri sürüldü. Habere kaynak olarak Yemen’de çekilen görüntüler gösterildi.

20 Mayıs 2015’te Nukum Dağı’nda çekilen görüntülere yer verildi. Bombardımanın ardından oluşan mantar şeklindeki duman kütlesinin nötron bombasına ait olduğu belirtildi. Görüntüleri inceleyenler arasında Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nun eski müfettişlerinden Jeff Smith’in bulunduğunun altı çizildi. Haberde görüntülere dair şu detaylar verildi: A) Görüntülere göre atılan bomba 900 kilogramlık konvansiyonel bir bomba değil. B) Saldırıyı yapan uçakların F-15 ya da F-16 tipi jetler olduğu var sayılırsa, bu etkiyi ancak bir nötron bombası yaratabilir. C) Görüntülerdeki patlamanın boyutu, dumanın rengi, mantar şeklindeki bulutun havada kalma süresi ve infilak anında kamerada çakan beyaz ışık da nötron bombası iddialarını destekliyor. D) Bombalamayı büyük ihtimalle Suudi Arabistan ordusunun renklerine boyanmış İsrail ordusuna ait bir F-16 uçağı gerçekleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.