Siyonist Teröristlerden Filistinli Bir Genç Bayanı Kaçırma Girişimi

  • 27 Aralık 2015
  • 828 kez görüntülendi.
Siyonist Teröristlerden Filistinli Bir Genç Bayanı Kaçırma Girişimi

Kudüs’te yerleşimci siyonist teröristlerin dün gece (26 Aralık Cumartesi) İnas Es-Seyyuri isimli 23 yaşında bir Filistinli genç bayana saldırdıkları ve kaçırmaya kalkıştıkları haber verildi. Kaçırma girişiminde bulunan işgalci teröristlerin saldırı ve sataşmaları sebebiyle genç bayanın ensesinde yaralar oluştuğu ve psikolojik kriz geçirdiği o yüzden yerleşimci teröristlerin elinden kurtulduktan sonra tıbbi müşahede altına alındığı ifade edildi.

Saldırıya uğrayan bayanın kocası Samir Es-Seyyuri’nin olayla ilgili olarak bugün yaptığı basın açıklamasında verdiği bilgilere göre, eşi aracıyla işgal altındaki Kudüs’ün Şa’fat köyünün yakınında yer alan Ramut mıntıkasına ulaştığında birkaç maskeli yerleşimci aracını yoğun bir şekilde taşladı ve silahlarla ateş etti. Bunun üzerine İnas hanım arabasından inip yürüyerek kaçmak istedi. Bu kez yolunu kesen yerleşimcilerden biri ceketine yapışarak boğazını sıkmaya başladı. Fakat o da ceketini çıkararak kaçmayı başardı.

Samir Es-Seyyuri açıklamasında, yerleşimcilerin arabaya ciddi şekilde zarar verdiklerine, ceketinin cebinde kalan cep telefonunu gasp ettiklerini ve boğazını sıkıp kaçırmaya çalışırken ensesinde de yaralar açtıklarını söyledi. Eşinin aynı zamanda maruz kaldığı saldırı sebebiyle yaşadığı korkudan dolayı psikolojik bir kriz geçirdiğini o yüzden Kudüs’teki Hedasa El-İseviyye Hastanesi’nde tıbbi müşahede altına alındığını dile getirdi.

Bu olayın Kudüs çevresinde yaşanan ilk olay olmadığı yerleşimci eşkıyaların daha önce de benzer saldırılar, cinayetler, kundaklamalar ve hatta insanların yakılması olaylarının bile yaşandığı dile getirildi. Yerleşimci teröristlerin insanlık dışı eylemlerinin başında da Muhammed Ebu Hudayr adlı gencin zorla benzin içirilerek ağzından ateş verilmesi suretiyle yakılması eylemi geliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.