Siyonist Yerleşimciler El-Halil’de Zeytin Ağaçlarını Telef Etti…

  • 31 Ocak 2015
  • 760 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimciler El-Halil’de Zeytin Ağaçlarını Telef Etti…

Batı Yaka’nın El-Halil şehrine yakın Yatta beldesinde zeytin ve badem ağaçlarını telef eden Siyonist gaspçı çetelerin bölgeye gelen Filistinli gençleri fark etmeleriyle kaçtıkları belirtildi.

Yatta beldesindeki Yerleşim Birimleri İnşasına Karşı Milli Komisyon Koordinatörü Ratıb El-Cebur yaptığı açıklamada, Yatta toprakları üzerinde inşa edilen Maon Yerleşkesi’nden gelen bir grup Siyonist gaspçının Yatta’da Yasir Musa Rab’i ve Teysir Musa Rab’i’ye ait tarım arazilerine saldırdıklarını, burada onlarca zeytin ve badem ağacını telef ettiklerini söyledi.

Er-Recub devamla, Siyonist gaspçıların tarım arazilerine girdiklerini ve ağaçları kestiklerini fark eden Filistinli gençlerin söz konusu bölgeye gittiklerini, onları gören gaspçıların ise kaçtıklarını ifade etti.

Yahudi yerleşimci çeteleri, işgal altındaki Filistin topraklarında Filistin halkına, bu halkın malına, mülküne, arazilerine, meyve bahçelerine, seralarına, evlerine, dükkânlarına, iş yerlerine, hayvanlarına, su kaynaklarına, kısacası onlara ait ve onları ayakta tutan her türlü kaynağa saldırmakta, onu telef etmeye çalışmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.